Bingo behöver inte bara spelas i en bingohall eller bingo på nätet med spelbrickor med siffror på. Det finns en hel del andra varianter utav bingo!

Under sommaren är den populärt att vissa bingoföreningar flyttar sitt bingospel utomhus. Man brukar då spela så kallat Bilbingo. Alla som spelar sitter kvar i sina bilar och spelar bingo på vanliga bingobrickor. En bingovärd ropar ut nummer precis som vid vanlig bingo. Skillnaden med detta jämt emot vanlig Bingo är att man när man fått en hel rad inte ska ropa "Bingo", utan tuta med bilen. Ett trevligt sätt att spela bingo på ett lite annorlunda sätt tillsammans med andra under sommaren.

Bilbingo är även namnet på en annan variant utav Bingospelandet som kan vara roligt att spela under långa bilturer. Varje spelare har då varsin bingobricka, men istället för siffror är den fylld med olika saker man kan få syn på under bilfärden, till exempel en grön Volvo, ett gult hus, en brun ko osv. När man ser någonting utav detta kryssar man för den rutan och den som först får en rad vinner. Detta är ett roligt tidsfördriv som man lätt kan ordna själv med papper och penna.

En annan variant av Bingo som ibland förekommer under sommaren är Kobingo. Detta är ett bingospel som kan kräva en del tid och tålamod. Det går till så att man släpper ut en ko på en stor äng eller gräsmatta med förmärkta rutor på marken. Alla spelare satsar sedan pengar på vilken ruta som kossan kommer att lägga en komocka i och den som gissar rätt ruta vinner.