Caliber bingo

Caliber bingo är ett onlinecasino som erbjuder en hel del spel utöver bingo. De har bland annat slots från de populäraste utvecklarna, ett stort utbud av kortspel och skraplotter samt ett antal spel som inte passar in i någon av de andra kategorierna som Keno och roulett.

Bingo

På Caliber bingos bingosektion hittar man alla möjliga olika bingospel. Det finns 75-bollars bingo som är den mest spelade bingovarianten i USA. Alla nummer som dras i 75-bollars bingo dras tillsammans med en bokstav i ordet Bingo. Det finns även Variant bingo som är den vanligaste formen av bingo här i Skandinavien. I variant bingo så finns det fem vinstomgångar vilket gör att spelet oftast varar längre än de andra varianterna.

Slutligen så finns det även 90 och 80-bollars bingo att spela för de som vill det. 90-bollars bingo är vanligt i andra Europeiska länder så som Spanien och Storbritannien. 90-bollars bingo spelas i tre omgångar vilket gör att det tar längre tid att spela än 75-bollars bingo men inte riktigt lika lång tid som variant bingo.

När du spelar bingo på Caliber bingo så finns det gott om saker att göra medan man väntar på att nästa omgång ska börja eller medan man spelar. Man kan till exempel öppna enarmade banditer som finns på sidan om bingospelet. Det finns även en chatt där du kan prata med andra spelare, det finns till och med emojis att använda sig av när man chattar som gör upplevelsen ännu roligare. Du kan även se de andra bingorummen när du spelar för att se hur många spelare det finns i de andra rummen och hur lång tid det är kvar tills nästa omgång startar där.

Caliber bingo bonusar

Caliber bingo erbjuder nya bonusar då och då till sina nuvarande medlemmar. Ett exempel på en sådan bonus är att du till exempel kan få 50 gratisrundor utan omsättningskrav i Starburst om du sätter in 300 kronor eller mer innan midnatt den 18de december. Det är ingen enorm bonus men det är ändå väldigt generöst att inte ha några omsättningskrav på gratisrundorna. Det fanns även en bonus i november 2016 då man kunde få 20 gratisrundor varje dag under hela december månad om man satte in mer än 1 000 kronor eller mer i november månad.

Det finns alltså gott om små bonusar för medlemmarna på Caliber bingo. Välkomstbonusen är också väldigt generös då den ger en 100 % insättningsbonus, 200 free spins i Starburst samt 100 kronor i bonuspengar att spendera på bingo. De ger dig då en 100 % insättningsbonus upp till 2 000 kronor så om du sätter in 2 000 kronor så får du 2 000 kronor i insättningsbonus. Om du sätter in hela 2 000 kronor så får du även 2 000 kronor i NetEntbonus att spendera på spel från NetEnt, en av de största utvecklarna i branschen. Slutligen så får du 40 free spins för varje 100 kronor du sätter in upp till 500 kronor. För att få de 100 kronor i bonuspengar att spendera på bingo så krävs ingen insättning, du får dem när du aktiverar ditt konto på Caliber bingo.