MamaMia Bingo

MamaMia är en av Sveriges mest populära virtuella bingohallar. Här finns massvis med spelmöjligheter och erbjudanden för dig som skapar ett konto. Baserat på Malta men under svensk regi jobbar man dygnet runt med att erbjuda den bästa bingoupplevelsen för spelarna. MamaMia Bingo är väldigt måna om sina användare och har du en fråga är det enkelt att ta kontakt med någon av de trevliga chattvärdarna som finns för att hjälpa dig med din bingoupplevelse. Hemsidan är enkelt upplagd och väldigt informativ. Det finns exempelvis fylliga guider till både regler och mer specifikt hur bingo online går till.

Förmåner

MamaMia erbjuder ständigt nya förmåner för sina medlemmar. Detta kan vara en anledning till att sidan blivit så populär. Sajten har ett dagligt erbjudande som till exempel kan vara en bonus i något av bingorummen. Genom att sätta in ett visst belopp på ditt spelkonto kan du också få gratissnurr på MamaMias slots. Dessutom får varje ny medlem en gratis bingobonus för att känna sig välkommen att testa bingospelen på MamaMia. Det är väldigt enkelt att hitta erbjudanden, men om du mot förmodan skulle missa något finns MamaMias veckobrev. Genom att prenumerera på veckobrevet får du ständiga uppdateringar på nyheter och nya kampanjer hos MamaMia.

Utbud av bingospel

Det finns ett stort utbud av bingospel hos MamaMia. I Club60-rummet spelar du den klassiska varianten, med 60 bollar. Det är fortsatt en riktig favorit hos användarna på MamaMia. I TRIO-rummet spelar du också med 60 bollar, men varje spelare kan bara köpa 3 brickor vardera. Det gör spelet lite mer rättvis och ökar chansen för fler att vinna. Detta har visat sig uppskattat hos spelarna. Det finns även Variantbingo med 52 bollar hos MamaMia Bingo. I Pic-Bingo ska du som vanligt pricka in mönstret på brickan. Skillnaden här är att mönstret är ovanligt och vilket mönster som gäller uppdateras ibland. En liten rolig twist på ditt bingospelande. 90-ballbingo är ytterligare en annorlunda bingovariant som såklart spelas med 90 bollar. Det har visat sig vara populärt främst hos våra danska grannar. I alla bingospel finns givetvis jackpottar där du kan ta hem storkovan.

Community

En viktig del hos MamaMia Bingo är interaktionen med andra användare. Du kan enkelt följa andra spelares framgångar på en rullista som ständigt uppdateras med vinster. Storvinster förevigas för att locka nya spelare till att testa bingolyckan. Du kan chatta med andra spelare och lyckoönska varandra inför spelen. Dessutom arrangeras träffar och resor mellan spelare som är sugna att träffa likasinnade. Du kan delta och spela på bingoträffar eller helt dra iväg till varmare breddgrader tillsammans med andra bingofrälsta. 2012 arrangerades till exempelvis en resa till Gran Canaria i MamaMias regi.