Bingo i mobilen

Mobila kolosser i mobiltelefonens barndom

När de första mobiltelefonerna kom på 1980- talet kunde nog ingen ana vilken utveckling den skulle ta. De första modellerna som kom i bruk var enorma apparater jämfört med dagens teknik. Då hade det tagit 30 år sedan det första samtalet kunde ringas på något som kunde kallas mobiltelefoni. Provsamtalet ringdes till fröken Ur men trots det lyckade samtalet var inte tekniken ännu mogen för kommersiell trafik.

De första mobiltelefonerna var som sagt rejält stora och till största delen bestående av ett jättelikt batteri. Dessutom behövde man placera antennen på bilens tak och den hade en sladd till själva telefonen. Telefonluren var även den ganska stor med dagens mått mätt men hade en elektronisk display. Under de kommande åren gick utvecklingen snabbt och apparaterna blev mindre och mindre samtidigt som deras funktioner blev allt mer avancerade.

Den första smarta telefonen kom från Nokia 1996 men epitetet kom inte förrän året därpå när Ericsson lanserade sin GS88 som "smartphone". Som alla vet är det den typen av telefon med touchskärm som är dominerande idag även om några få människor fortfarande fördrar knapptelefon. I och med denna mobiltelefon, som i sig är en slags dator, kan vi göra massor med nyttiga saker och även ha stort nöje av den. I och med att utvecklingen ständigt går framåt kan spelare idag välja att koppla upp sig till ett kasino på sin telefon istället för att använda sin dator och en av de verkligt roliga och underhållande sakerna som mobilen kan användas till är att spela bingo.

Bingo i mobilen

Med dagens teknik fungerar de flesta bingosajter mycket väl i mobilen. 888Bingo har en app och dessutom erbjuder de för närvarande 100 procent som insättningsbonus upp till 100 euro. Fler mobilbingo har man hos Maria Bingo som ger insättningsbonus 100 procent på upp till 1 000 kronor, ungefär som 888Bingo således.

Tyvärr verkar det inte som om till exempel GuldBingo och Utopia Bingo fungerar i mobilen så vi går vidare till bet365, som fungerar utmärkt i mobilen och har fantastiska erbjudanden. Bingobonus för första insättning om minst 100 kronor kan ge upp till 1 000 extra kronor. Men det mest otroliga är att man kan få spela för 10 000 kronor helt gratis. Helt gratis! 10 000 kronor, det tål att upprepas. Naturligtvis har de en del villkor och spelaren måste spela om pengarna fyra gånger innan man kan stoppa dem i egen plånbok, det vill säga till sin egen spelkassa. Dessutom gäller det vissa spel och under angivna tider och tidsramar. Men visst är detta en mycket stor chans för den bingobitne att förverkliga sina drömmar om storvinster.

I dagens läge är inte tid och plats något hinder för att få uppleva lite spänning och en stunds förströelse med sitt favoritspel. För att inte missa erbjudanden som ovan nämnda kan det vara väl värt att söka lite på nätet för att hitta de bingosajter som är tillgängliga för mobilen, förhoppningsvis tillhör din favoritsajt någon av dem som har anpassat sitt bingorum till mobilen.