MamaMia Bingo Bonuskod

För att spela bingo hos MamaMia och kunna ta del av en bonus får du leta runt en stund för att hitta en aktuell bonuskod till sajten. Det finns några lite här och där, men går du direkt in på sajten MamaMia bingo finner du direkt en mängd bonuserbjudanden.

Bonuskod på nätet

Visst finns det andra sajter som ger dig bonus om du börjar spela på MamaMia bingo. Ett exempel på ett erbjudande på nätet gav 100 % insättningsbonus upp till 100 kronor plus 100 kronor gratis att spela för samt ett presentkort hos IKEA. Denna typ av erbjudanden finner du enklast genom att göra en sökning på Google.

På MamaMia bingos första sida dräller det av fina erbjudanden. Vad sägs om 100 gratissnurr på Starburst och 50 kronor i Bingobonus utan insättning? Det enda som krävs är att du registrerar dig. Vid din första insättning på spelkontot får du dessutom 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kronor plus 100 gratissnurr på olika slots spridda över sju dagar. Vem behöver en bonuskod då?

Bingo hos MamaMia

Hos MamaMia hamnar du i ett socialt sammanhang där du kan lära känna dina medspelare i den virtuella bingohallen. Du kan chatta med de andra spelarna och även med bingovärdarna. Det är inte nödvändigt att spela bingo då du är inloggad. Du kan även byta recept med andra eller stolt visa upp bilder på dina barnbarn hos MamaMia bingo.

Enkelt att komma igång

Du får en bonus direkt då du sätter in pengar på ditt spelkonto. Din första bonus, som är en insättningsbonus, får du 100 kronor extra att spela för. Innan den får du 50 kronor i registreringsbonus att spela bingo för bara genom att du registrerar dig.

Så här kommer du igång

Först registrerar du ett konto hos MamaMia. Det gör du på första sidan där det finns ett formulär där du skriver in dina uppgifter. Se till att det blir rätt och riktig, annars kan det bli svårt att få ut dina vinster. Sedan sätter du pengar på kontot. Det är lika enkelt som att registrera sig. Du kan föra över pengar från ditt kontokort eller internetbank.

Då du har hittat ett bingorum som passar dig köper du bingobrickor. Klicka på de du vill ha och klicka på köp för att bekräfta att du har köpt dem. Nu kan du börja spela. Du kanske får vänta en stund till nästa spel börjar. Dras ett nummer som finns på din bricka blir det numret ifyllt. Du kan välja mellan att fylla i rutan själv eller att det görs automatiskt. Väljer du automatiskt är det ingen risk att du missar någon vinst.

Ingen väntan

Nya spel startar varje timme. Har du mycket väntetid kan du chatta med MamaMias chatvärdar eller någon annan som finns inloggad i bingorummet under tiden. Hos MamMia har man lyckats att skapa en community där man utöver att spela bingo träffas IRL och åker på kryssningar. För att ytterligare skapa känslan av samhörighet anlitar man kända personer som dyker upp i bingorummen på torsdagar. För att nämna en så har Arne Weise varit på besök hos MamaMia.