Då fler och fler bingohallar väljer att stänga igen börjar många att spela Bingo på nätet istället. Det finns nu en hel del olika sidor på nätet där man kan spela Bingo och detta är en trend som växer hela tiden. Här kan man spela dygnet runt mot andra bingospelare runt om i landet som precis som du saknar en bingohall i närheten eller som tycker det är bekvämare att spela bingo hemifrån.

 

Man kan tro att det är tråkigt att sitta framför datorn och spela och saknar den gemenskap och det sociala som bingo i en spelhall ger. Detta har även spelsajterna tänkt på och man kan på flera sidor chatta med de andra spelarna och ibland finns det även moderatorer som är till just för att få igång det sociala mellan spelarna.

 

 

Gillar du ändå inte idén med att spela en elektronisk variant av Bingo kan du alltid sätta ihop ett eget bingospel! Samla ihop några vänner och arrangera en Bingokväll med egengjorda eller färdigköpta bingobrickor. Ni kan då bestämma att alla köper med sig en liten present och dessa presenter blir då priserna i bingospelen.