Maria Bingo

Maria Bingo är ett spelrum på internet med ett stort utbud av spel som passar alla, både nybörjaren och den mer vana spelaren. Hos Maria Bingo finns det något för alla plånböcker och alla speltyper, oavsett vilket typ av spel just du roas av idag. Maria Bingo var en av de allra första bingosajterna på internet och är idag ett av de största spelrummen på den Europeiska marknaden, med ett stort utbud av underhållning för alla. Nya bingoformer lanseras ideligen och det är svårt att bli uttråkad hos en så kreativ speljätte som Maria Bingo.

Lojalitetsprogram hos Maria Bingo

Maria Bingo har ett attraktivt lojalitetsprogram som kallas Lojalitetshjulet. Detta program är nivåbaserat och en spelare startar alltid på nivå 0 och arbetar sig sedan uppåt genom olika typer av bingospel på sajten. Ju mer man spelar desto snabbare klättrar man uppåt på lojalitetsstegen och spännande och attraktiva vinster och erbjudanden finns tillgängliga på varje ny nivå. Det är både roligt och spännande att arbeta sig uppåt i programmet, och spelare fyller på sina lojalitetspoäng både genom att spela på de olika bingospelen men också genom att besöka bingochatten och vara aktiv där, samt genom att besöka sajtens bingolobby regelbundet. Ju högre upp i lojalitetsprogrammet en spelare kommer, desto mer attraktiva blir priserna, vilket gör programmet än mer lockande. Det är roligt att jobba sig uppåt och se vad för nya härliga vinster som döljer sig på nästa nivå.

Bingorum för nybörjare

Som ny spelare hos Maria Bingo får man tillgång till ett särskilt bingorum för nybörjare under en veckas tid. Där finns det möjlighet att observera och ta del av de tillgängliga spelen innan man gör en insättning. Det är en perfekt start för en oerfaren spelare som får uppleva spänningen och glädjen med att spela och vinna utan att behöva satsa några egna pengar. Nybörjarnas bingorum är öppet veckans alla dagar från 18:00 till 19:00, vilket innebär en hel timme med billigare bingobrickor och gratis spelmöjligheter.

Hos Maria Bingo finns flera olika bingorum. De olika rummen erbjuder både stora progressiva jackpottar men även gratisbingo, stora chattvinster och naturligtvis den spännande möjligheten att vinna otroliga priser på ett lyckonummer på en bingoboll. Det finns hela tiden nya möjligheter att spela och upptäcka nya bingoformer hos Maria Bingo och du riskerar aldrig att bli uttråkad då möjligheterna till nya spel är i princip oändliga. Samtidigt finns de spännande chattrummen där du tillsammans med andra spelare kan diskutera de olika spelen och få tips och råd. Chattrummen hos Maria Bingo är dessutom fyllda av vinsttillfällen så det gäller att vara aktiv och besöka de olika rummen ofta för att maximera vinstchanserna.